20 Ekim 2013 Pazar

Fifa 2014 Skidrow Torrent İndir Tek Link

Şansını oluşturulan olarak gerginlik hissediyorum ve net arkasına isabet heyecanını yaşamaya. Yeni bir özellik her atış girişimi gerçek hissediyorum, ve oyuncular mükemmel bir vuruşla bağlandığınızda, heyecan verici hissettiren, Saf Shot ve yepyeni bir top fizik sistemi çekim dönüştürecek çağırdı. FIFA 14 spor ve her diğer-ile EA SPORTS Futbol Kulübü kalp atışı fanlar bağlanmak online özellikler ve canlı hizmetleri çekici sunar. FIFA 14 hayranları, bağlamak rekabet ve dünya çapında diğer milyonlarca paylaşmak futbolunun sosyal ağdır.
Ultimate Edition ne var?
FIFA 14 Ultimate Team – haftada 1 FUT altın paket, 24 hafta boyunca
Benzersiz Katalog ürünlerinin EA Sports Football Club Kataloğu Bundle-çeşitli.
Senin Ultimate Team geliştirmek ve haftalık altın paketleri açma heyecanını yaşamak. Her paket oyuncular, sözleşmeler, stadyumlar, yöneticiler, personel, fitness, şifa, toplar, kitleri ve rozetleri de dahil olmak üzere 12 madde, bir karışımıdır. Altın Paketleri 75 puan oyuncu + oyun içi oluşur ve bir nadir öğe içerir. Nadir öğeleri geliştirilmiş oyuncu özellikleri, uzun sözleşmeleri ve en imrenilen oyuncular içerir.

EASFC Bundle bir parçası olarak, aynı zamanda alacaksınız -
Adidas ® Paketi – 2 çift bot, 2 top ve adidas ® All-Star Takımı içerir. Bu elit takımı Leo Messi ve dünyanın en markanın iyi oyuncuları ve en çok ilgi gören futbolcular 29 oluşmaktadır.
Pro Booster – Online Pro geliştirmek için 5 farklı Pro artırır alın.
Kutlamalar – erişim 3 kilitli hedefi kutlamalar hemen.
Tarihi Kulübü Setleri – dünya genelinde büyük kulüpleri içeren tarihi kulüp takımları geniş bir seçim kilidini.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder