12 Eylül 2013 Perşembe

PES 2014'ün Demosu Ne Zaman Çıkıyor?


PES 2014'ün Demosu Ne Zaman Çıkıyor?

PES 2014'ün demosu yayınlandı!

Konami, futbol tutkunlarının büyük bir merakla beklediği PES futbol oyununun yeni serisi olan PES 2014'ün demosunu Playstation Network üzerinden yayınladı.
PES tutkunlarının çıkması için gün saydığı yeni futbol oyununun demosu nihayet çıkışını gerçekleştiriyor. Yeni nesil oyun konsollarıyla gelecek olan yeni oyun motoru sayesinde oyunculara farklı bir futbol deneyemi yaşatacak olan PES 2014, Konami UK tarafından yapılan açıklamaya göre bugün Xbox Live'da da yayına çıkarılacak. PES 2014'ü yeni oyun motoru olan Fox Engine ile geliştiren Konami, grafikler, oynanış ve fizikler bakımından önemli gelişmelerde bulundu. PES 2014'ün çıkış tarihi ise 20 Eylül olarak gösteriliyor, yani artık sadece günler kaldı diyebiliriz. Futbol oyunu ilk olarak PS3, Xbox 360, PC, PSP ve Nintendo 3DS platformları için çıkacak, Kasım ayından itibaren ise yeni nesil oyun konsolları için özel olarak piyasaya sürülecek. 
Hasret sona erdi ve hem FIFA 14, hem de PES 2014'ün demolarına kavuştuk.. Bakalım yeni oyunlarda nasıl bir oyun işleyişi hakim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder