13 Eylül 2013 Cuma

PES 2014;ten Üzücü Bir Haber!

PES 2014;ten Üzücü Bir Haber!



PES 2014'te ülkemizden sadece Galatasaray yer alıyor..

PES futbol oyunu tutkunlarının çıkması için artık gün saydıkları PES 2014'ten üzücü bir haber geldi. Yeni futbol oyununda Türkiye Ligi'mizin olmayacağını zaten çoğumuz biliyorduk fakat yapılan yeni açıklamayla birlikte pek çok PES tutkunları oldukça üzülecek.
PES futbol oyununun her serisinde sadece Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor takımları yer alıyordu. Fakat PES hayranları için açılan Pesfan internet sitesine baktığımızda ne yazık ki TÜrkiye takımlarından sadece Galatasaray'ın bulunacağını görüyoruz. Ülkemizde büyük bir tutku ile oynanan futbol oyunu PES serisinin yeni oyununda (PES 2014) diğer takımlarımızın yer alamayacak olması gerçekten de büyük hayal kırıklığı yarattı. Hatta ülkemizdeki birçok oyuncunun, PES 2014 futbol oyununu satın alma şevki bile kaçtı diyebiliriz.  
20 Eylül tarihinde PC, PS3 ve Xbox 360 konsolları için çıkışını gerçekleştirecek olan PES 2014'ün, Kasım ayında ise yeni nesil oyun konsolları için özel olarak satışa çıkarılacağınıda bir kez daha hatırlatalım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder