9 Ocak 2014 Perşembe

Yabancı Kanal Açanlara Tavsiyeler


Yabancı Kanal Açanlara Tavsiyeler
Herkes İçin Bir Görüş ve Fikir Olacaktır, Heleki yeni kanal açmış arkadaşların ne tür bir video koyması hakkındaki karamsarlıklarını ortadan kaldırmak amaçlı..

Benim Görüp farkettiğim Kadarıyla Avrupada En Çok Hit Alan Konular:

Belgesel ( bizim ülkede fazla izlenmez ama avrupada hat safhada takip ediliyor.. Youtube'de olmayan veya nadir görüntülenmiş yüksek çözünürlükteki 5 ila 20 dk arasındaki belgesel videoları, başlığı iyi yazarsanız inanılmaz izlenimler alabilirsiniz. buda iyi bir kazanç demektir.)

Spor ( futbol,nba videolarında rakipleriniz çok olduğundan pastadaki payınız az olabilir.. ama arkadaşlar unutmayın ki avrupada kick-box aşırı derecede izleniyor hele ki ünlü isimleri takibe alın - badr hari , peter graham , ruslan karaev gibi büyük isimleri takip edip youtubede olmayan veya yeni çıkan videolarını bulup atabilirsiniz..

Hayvanlar ( arkadaşlar komik sevimli youtubede bulunmayan ilginç hayvan videoları elinize geçerse hiç düşünmeden güzel bi başlıkla atın kedi köpek kuş vs. 1 haftada 150k izlenim alanlar var.. )

Fan ( çok ünlü sporcu sanatçı vs.lerin fan'lığınıda yapabilirsiniz sadece o kişinin editlediğiniz yada ilginç çekici videolarını koyabilirsiniz özel ropörtaj vs magazinciliğini yapabilirsiniz.. bu şekilde çabuk abone toplayım kısa sürede bir düzenli takip edilen kanal haline gelebilirsiniz.

Benim En Çok Gözüme Takılan Bunlar Arkadaşlar:
artı olarak ekliyecek arkadaşlar olursa yorumlarınızı beklerim düz yazı değilde anlatımlı yapmaya özen gösterdim.
inanın bunlar benim kafamdaki yapacaklarım arkadaşlar..
belki bunları paylaştıktan sonra rakibim çoğalabilir ama her zaman derim Allah herkesin kısmetini ayrı verir, Bilgi Paylaştıkça güzeldir..

Ayrıca her zaman yaratacılığınızı konuşturun videoları editleyip farklı şeylerde yapabilirsiniz.. misal badr harinin nakavtları kesip kesip her maçtan koyabilirsiniz ne bilim bunun gibi yaratıcılığınızı konuşturun...ve birde video edit programlarını indirip kanal adınızı ve logonuzu bu nadir olan veya kendi hazırladığınız videolara koymanızı şiddetle tavsiye ediyorum.. umarım başlangıç olarak güzel bir tavsiyede bulunmuşumdur yeni yabancı kanal açan karamsar arkadaşlara.

Alintidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder